Intro

Szeretnéd, ha gyermeked igazi mesevilágban érezné magát nap mint nap?                                                          Falfestéssel, mesésre festett tárgyakkal, varázslatos környezetet teremtek, hogy gyermeked valóban elengedhesse fantáziáját, és ingergazdag környezetben cseperedjen.

 

Lefogadom, csemetédnek is van kedvenc mesehőse, aki legalább száz helyen megjelenik a szobájában. Miért ne kerülhetne most a falra is? Így gyermeked még boldogabban játszik  saját birodalmában, kis barátai pedig szájtátva dicsérik szobáját. A kicsi fejlődéséért Ráadásul a gyerkőc kézzel festett kis birodalma egyedi. Így nem fordulhat elő, hogy egy-egy figura máshonnan is visszaköszön. A falfestés olyan, mintha a kicsi a könyvekben nézegetné kedvenceit: saját történeteket talál ki, akár a szülővel együtt. Ez elősegíti a gyermekkel való harmonikus kapcsolatot, a személyiségfejlődést, fejleszti a csemete fantáziáját és rajzkészségét.

…nem beszélve arról:

hogy a szülőt is kikapcsolja a közös program egy-egy kemény nap után. A legnépszerűbb mesehősök Gyakran a csecsemők szobájába a szülők gyerekkori kedvencei kerülnek a falra, így a Micimackó, a Ho-ho-horgász, Bambi, de a Vidám mesék kedvencei is megunhatatlanok. A pár éves porontynak már határozott elképzelése van, hogy milyen figura vagy jelenet legyen a falán. Eperke, Némó, Bogyó és Babóca ugyancsak gyakran vendégeskednek a gyermekszobákban. Bármi/bárki legyen is a kedvenc, örömmel megvalósítom.

Ha szeretnéd látni, hogy mások milyen mesehősökkel vették körül gyermeküket kattints ide: https://meseszobablog.hu/referenciak/ Jó kalandozást!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük